Laster Arrangementer

Daniela Reyes

Sjeldent unike Daniela Reyes med konsert på USF Verftet

Utekonsert. Flyttes inn hvis dårlig vær.
Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 10.00.

«…noen få ganger opplever man en artist som får tid og rom til å opphøre. Daniela Reyes er en artist med slike låter, og en temmelig overrumplende, innover-dirrende aura», skrev magasinet D2 om Daniela Reyes da hun slapp sin første låt tidligere i år.

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første. Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stormusikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum.

Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og atdet låter vakkert, men også morsomt og alvorlig. Da hun slapp debutalbumet Engangsdager høsten 2021, var det til et sjeldent ras av fantastiske anmeldelser.

«Et imponerende låtskrivertalent», konkluderte Aftenposten, og trillet 6 på terningen.

Daniela har også rukket å være gjest i Lindmo på NRK, der hun spilte debutlåten «Usikker musiker».

Daniela har vokst opp blant instrumenter, og lært seg å traktere ganske mange av dem, både på scenen og i studio. Det var trekkspillet hun startet med. Reyes er nylig ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, med bakgrunn fra mange sjangere hører likevel hennes særegne låter best hjemme i visesjangeren.

Reyes har også rukket å vinne en rekke stipender og priser, og er en artist man bare kan merke seg navnet på først som sist.