Laster Arrangementer

Daniel Herskedal Ensemble

Bergen jazzforum presenterer Daniel Herskedal konsert på USF Verftet.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00.
Kjøp billetter i forsalg her.

Om Daniel Herskedal

Daniel Herskedal er en norsk instrumentalist og komponist som ikke bare har trosset tubaen sine konvensjoner, men har resolutt flyttet grenser både teknisk og lydmessig, noe som har resultert i et fengslende og fascinerende uttrykk. Han har turnert aktivt over hele Europa de siste årene, og har blant annet samarbeidet tett med navn som Django Bates, Listen, Trondheim Jazzorkester og Marius Neset. Under de melodiøse og elegante temaene som utgjør komposisjonene, er det en rytmisk energi i både strykearrangementen og den virtuose tubaspillingen som gir musikken et fantastisk variert og levende uttrykk.

Herskedal fikk sitt internasjonale gjennombrudd med albumet «Slow Eastbound Train» i 2015. To år etter fulgte han opp med «The Roc» som var sterkt inspirert av hans samarbeid med arabiske musikere, turnéer og studiereiser i Palestina, Syria og Libanon. I fjor kom hans tredje utgivelse og «reisebrev» på Edition Records, der vi finner samme unike besetning som du får oppleve på denne konserten, bestående av trommer, bratsj, piano og tuba/basstrompet. Albumet har fått strålende mottakelser både ute i verden og her hjemme, og vi ser virkelig frem til å endelig ta i mot denne unike kvartetten på Bergen Jazzforum i høst.

DANIEL HERSKEDAL tuba, basstrompet
BERGMUND SKASLIEN bratsj
EYOLF DALE piano
HELGE NORBAKKEN slagverk

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst. 

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.