Laster Arrangementer

Cupid Girl + Lille Venn

Sommer på USF Verftet: Cupid Girl + Lille Venn

CUPID GIRL
På kun ett år har Oslobaserte Julie Engelsviken sluppet debut EPen, Stupid Cupid, hvor flere av låtene har blitt listet på P3 og P13. Hun er også å finnel i flere nordiske og globale Spotify-lister.

Cupid Girl ble kåret til Månedens Urørt i februar og toppet listen over hvem musikkbransjen har mest tro på i 2024. Hun har imponert på Trondheim Calling, Vill Vill Vest og KlubbØya, i tillegg til å ha varmet opp for bl.a. Fjorden Baby! og Bea and Her Business.

På scenen leverer hun et rockete, rett-i-trynet og gøy indie/pop-landskap. Med catchy melodier, gitarriff og ironisk distanse til klisjeer, forelskelse, skuffelse og håp er Cupid Girl sounden vi trenger nå.

Bli med på konsert hvor vi feirer mangfold, kjærlighet og indie-musikk!

LILLE VENN
Oppvokst med storebrors emo/pop-punk samling spillende i bakgrunn som et soundtrack til tenårenes kjærlighetssorg, er Lille Venn den hyggelige jenta som sitter i hjørnet på festen ikledd «The Cure»t-skjorte og prøver å ikke frike ut.

Med ytterligere musikalske inspirasjoner som Paramore, Blink-182 og Taylor Swift, er sangene hennes skrevet som en nostalgisk dagbok om livets berg-og-dal-bane-tur og alt det kan innebære.

Lille Venn har raskt gjort seg bemerket i bransjen med slipp av debut-EP «Whatever, Together», radiolisting og tittelen «Månedens Urørt» på P3 i april.

Kanskje det er den deilig indie-pop/rocken, de velskrevne låtene, eller hennes sjarmerende, quirky væremåte som gjør at man ikke kan gjøre annet enn å digge Lille Venn.

Uansett hva det er, Lille Venn er en artist du ikke vil gå glipp av.