Laster Arrangementer

CCA Jonas – Utsatt

Ny dato kommer. Alle som har kjøpt billett vil få direkte beskjed på sms eller mail.

 

Get Fat presenterer CCA Jonas  – fra supportact til hovedartist, på USF Verftet!

BILLETTER OVER 18 ÅR HER.

BILLETTER UNDER 18 ÅR – OVER 15 ÅR HER.

DE UNDER 15 år, men over 12 år skal ha verge med. Lenke til vergeskjema her.
12 år er absolutt minstealder. Verge skal kjøpe u18-billett.

Seksten år gamle CCA Jonas var allerede et kjent ansikt for tusenvis av nordmenn før han hadde gitt ut en eneste singel, etter sin rolle i de populære dokumentarseriene URO og Norge Nå, begge vist på den nasjonale TV-stasjonen NRK.

Etter at det unge talentet slapp sin debutsingel “Pretty Pretty” 30. august, via sitt eget label Get FAT., og nådde over 180 000 streams på Spotify independently, fanget han fort oppmerksomheten til den norske musikkbransjen. Låten fikk mye presse og ble også radio listet og spilte flere ganger både nasjonalt og internasjonalt på P3, BIG Radio, Amazing Radio i Storbritannia etc.

I november fulgte CCA Jonas opp sin vellykkede debut med singelen “Hiah”. Denne låten fikk også mye oppmerksomhet og streamet over 70 000 ganger, litt mer enn en måned etter utgivelsen. Etter utgivelsen av “Hiah” utvidet veksten og populariteten seg mye for tenåringen, og han har nå signert managementavtale hos Made Management og signert en distribusjonsavtale med Universal Music Norway for sitt label “Get FAT.” I desember gjorde han en support gig for Kamelen på et utsolgt Verftet, noe som fremviste hvor populær CCA Jonas er i sin hjemby.

Utdrag fra Bergens Tidendes anmeldelse av Pretty Pretty: «Det er derfor purunge CCA Jonas´låt «Pretty Pretty» høres så radikalt annerledes ut – ikke fordi den ikke passer perfekt inn i det aktuelle internasjonale lydbildet – men nettopp fordi den faller mellom alle stoler i de mange etablerte fløyene i byen. Den viser evne til å bevege seg sømløst mellom rap og sang, noe som gir låten unik melodiøs kvalitet jeg forbinder blant annet med Playboi Carti og Young Thug »

Det unge talentet sitter på en lang liste med låter som han er klar for å utgi i løpet av året, og han gleder seg til å fremvise det nye materialet for første gang, til sin hjemby!