Laster Arrangementer

Bunadsboogie – 17. mai på Verftet UTSOLGT

ARRANGEMENTET ER HELT UTSOLGT

Vil du være med på byens største 17.mai feiring? Sydöst og USF Verftet inviterer til Bunadsboogie, med en ny tvist!

Kom og feire nasjonaldagen i sol eller regn (vi har tak!) med gode venner, all den beste musikken og ikke minst en glitrende utsikt over byfjorden. Bergens største uteservering er doblet for anledningen – dette er noe du ikke vil gå glipp av!

BUNADSBOOGIE – HVA ER DET?
Bunadsboogie er et tradisjonsrikt konsept som tidligere ble arrangert i Logensalen og i sitt siste år på Chagall. Det ble feiende fullt hvert år, men milevis lange køer for dette var noe folk måtte få med seg. Vi relanserer Bunadsboogie i ny drakt og venue på legendariske USF Verftet! Kom med bunad, glitterkjolen eller dressen som ble litt for liten i år, for her skal alt ristes!

DET SOM SKJER
Vi inviterer til den ultimate fest- og sommerfølelsen med god musikk, stemning og ikke minst smeller vi i gang et show på scenen med en av byens største artister. Dans deg gjennom folkemengden, champagnekorker, burgerservering og allsang i alle hjørner.

RESERVERE BORD?
Hallen på USF Verftet – vegg i vegg med USF-huset – er 2700 kvm stort og har plass til 2000+ mennesker med uteområdet. Her skal vi ha byens største uteservering med et stort antall festivalbenker. Disse kan dessverre ikke reserveres, men fortvil ikke! Vi har bestilt inn så mange som mulig slik at folk flest kan samle gjengen sin for å feire, hvis ikke så er det alltid plass på dansegulvet ???? Førstemann til mølla!

MAT OG DRIKKE
Det vil bli solgt mat og drikke på stedet, dermed er det ikke lov med medbrakt.

ALDERSGRENSE
DET ER 20-ÅRS ALDERSGRENSE

BILLETTER
Det vil kun bli solgt billetter via Ticketmaster.no og ikke i døren.

PROGRAM
Teddy
Oliander
Love Pump
DJ Girson
DJ RobRob & Smokemachine Runningen

Overraskelse 🌟🌟🌟🔥🔥🔥

ÅPNINGSTIDER
Dørene åpnes kl. 12:00 og det varer til kl. 19:00