Laster Arrangementer

Boy Pablo – AVLYST

Boy Pablo må avlyse konsertene:

Arrangøren Bergen Live har fått denne meldingen fra Boy Pablo:

«Hei alle sammen. Etter nøye vurderinger og samtaler med alle involverte har vi kommet frem til at vi dessverre må avlyse konsertene i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi hadde håpet at folk var klare for å gå på konsert igjen etter gjenåpningen, men det ser dessverre ikke sånn ut. Det er mye smitte rundt oss og det virker ikke som om folk er helt klare for konserter enda. Vi skulle gjerne tatt sjansen på å gjennomføre, men den økonomiske risikoen er for stor både for meg som artist men også for bookingselskap og våre lokale samarbeidspartnere. Det er synd at vi ikke får spilt for dere denne gang, men nå jobber jeg med ny musikk som jeg gleder meg til å spille live snart.»

BILLETTER REFUNDERES AUTOMATISK

Billetter kjøpt på ticketmaster.no blir automatisk refundert og du trenger ikke foreta deg noe. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Beløpet utbetales normalt innen 14 dager og er forventet ferdig 10. februar. Sjekk innbetaling fra «Billettservice» eller «Ticketmaster» på gjeldende konto. Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

—–

Den 23 år gamle låtskriveren og multiinstrumentalisten Nicolas Muñoz, bedre kjent som boy pablo, står bak internasjonale indiehits som «hey girl», «Dance, Baby» og «Feeling Lonely».

Boy pablo ble en braksuksess da videoen til låten «Everytime» plutselig gikk viralt i 2017, en offbeat lo-fi video som lyste opp som en uslepen diamant på Det Store Internettet.

Den virale suksessen etablerte en stor internasjonal følgerskare, og ble etterfulgt av EP-gjennombruddet Soy Pablo, en sjarmerende sju-spors samling av nostalgiske soveromspoplåter. Siden har han spilt på store festivaler som Coachella og Lollapalooza, og vært på flere utsolgte turnéer i USA, Asia, Europa og Storbritannia.

Sent i 2020 slapp han sin fullengder-debut Wachito Rico. Her har han finpusset den vimsete pg romantiske indie-popen, fusjonert med solkyssede 60-talls melodier og retro-sound, subtile nikk til hans latin-amerikanske bakgrunn, mens hans karismatiske personlighet balanserer kjærlighetssorg med letthet og kjedsomhet med ro.

Live kommer boy pablos cheeky energi og humoristiske sjarm til sin fulle rett. Han kom nylig hjem fra turné på den amerikanske vestkysten og en svipptur til Mexico med enormt god respons. For å si det med ordene til det mexicanske popkultur-nettstedet soopitas.com:

«HVA I HELVETE VAR DEN PERFEKTE BOY PABLO-KONSERTEN PÅ TECATE PA’L NORTE 2021?!»

Nå tar han for første gang med seg sjarmen, moroa, kjærlighetssorgen og gleden fra Wachito Rico på turné i Norge. Garantert gode vibber, og forhåpentligvis et splitthopp eller to.