Laster Arrangementer

BIT  Teatergarasjen: +- av Corentin JPM Leven

BIT Teatergarasjen med forestillinger i Studio USF på Verftet.

Vises
24. september 2020 kl. 19:00
25. september 2020 kl. 19:00
Billetter.

Hvordan takler et ungt menneske å leve med HIV i dag?

Forestillingen + – er et ærlig og personlig portrett av HIV som moderne diagnose. En visuell og opprivende fortelling om hvilke konsekvenser og følger HIV har på et menneskeliv i dag – til tross for den vitenskapelige utviklingen og dens medisiner. Selv om viruset kan holdes i sjakk over lang tid så har man det. Man er en smittebærer.

Hovedpersonen rives mellom sine egne opplevelser og den kollektive identiteten sykdommen fører med seg. Hvordan bære denne arven? Er det mulig å komme utenom AIDS-ikonene fra populærkulturen? Hvordan møte sin egen kropp, sosiale privilegier og stigma, de intime og seksuelle følgene av viruset? Historien som fortelles er en refleksjon over menneskekroppens sårbarhet og psykologiske virkninger på et ungt sinn.

Om Corentin JPM Leven

En multikunstner fra Frankrike, bosatt i Oslo. Han utrykker seg gjennom fremføringens, scenografiens og det visuelles kunst. Leven er som kunstner opptatt av queer, av temaets perspektiv, dets område, historiene, rommene og dets særegne estetikk. Verkene er alle uttrykk for queer som et levende samfunn, det man overtar og det man legger igjen. +-, som formidler hans egen historie med HIV, er hans første fysiske enakter.