Laster Arrangementer

Bergen Games LIVE E-sport finale i CS:GO og konserter

Bergen Games er byens første esport- og musikkfestival – her kan du se to profesjonelle lag i CS:GO møte hverandre i en finalekamp live på scenen med kommentatorer. Om kvelden blir det konserter med Marstein, GKR og Mat Duo på kvelden!

I løpet av dagen på Bergen Games kan du bevege deg fritt mellom hovedsalen hvor CS-finalen og konsertene er, og en egen arkade hvor det vil være massevis av spillkonsoller, arkade-maskiner og PC’er hvor man kan sitte seg ned for en spillepause.

Om du er interessert i gaming eller musikk, er dette eventet for deg!

Det vil være alkoholservering tilgjengelig for alle over 18 år. Eget tilegnet område for alkoholservering.

Egne U18-billetter for de mellom 15-18 år. Vergeordning for de mellom 12-15 år. Gå til arrangørens nettside for info og innsending av vergeskjema.

OM ARTISTENE

MARSTEIN
Marstein, fra rap kollektivet og fenomenet UNDERGRUNN, debuterte som soloartist i september 2022 med albumet “Medici Marstein”, som allerede har rukket å streame over 8.9 millioner ganger på Spotify. Smashen “Frida Kahlo” har toppet hitlistene og har i skrivende stund streamet over 5.8 millioner ganger. Både albumet og låten “Frida Kahlo” har ligget flere uker på førsteplass på Spotify. Den 19 år gamle Oslo artisten ligger ikke på latsiden. Nå er han allerede klar med EPen “Xania”, som inneholder hele fem nye låter. Det vil ikke bli mange muligheter til å oppleve Marstein på egenhånd, så grip den på Bergen Games!

GKR
GKR er en god venn av 777 Esport fra før; han er en rutinert gamer, ekte godgutt og har en helt egen energi på scenen. Han er best kjent for sine fargerike musikkvideoer, energirike liveshows og for å være en av de som puttet islandsk rap på verdenskartet. Han har tidligere sluppet musikk på Mad Decent, labelet til Diplo, i tillegg til en kortdokumentar på i-D, og features på kjente outlets som Vice/Noisey og Pigeons and Planes, i tillegg til å ha varmet opp for Young Thug og Post Malone. I fjor flyttet han til Bergen, og har siden den tid landet features med Kjartan Lauritzen og GABIFUEGO. Nå kommer han til USF Verftet og Bergen Games for å lage show!

MAT DUO
Mat Duo er sommerflørten fra 2021 til -produsent Amund Valde og hele 777 Esports Aleksander «Midjefigur» Risvik. Duoen lager norsk house og pop, og har allerede jobbet med artister som Kamelen, Kapteinen og Michelle Ullestad.