Laster Arrangementer

Bergen Big Band med Hildegunn Øiseth

Søndagsmatiné med Bergen Big Band og komponist og musiker Hildegunn Øiseth.

Dørene åpner kl. 14:30, konsertstart kl. 15:00.
Billettsalg via Ticketco.no – lenke kommer.

Hildegunn Øiseth er en ettertraktet musiker og internasjonalt anerkjent komponist. Hun beskrives ofte som uredd, nysgjerrig, eventyrlysten og verdensvant. Hittil i år har hun kanskje vært mest synlig med sin egen kvartett og det kritikerroste albumet Manana, som kom ut i mars. I overskriften på Terje Mosnes sin anmeldelse står det «Lavmælt, vakkert og overbevisende igjen» – for det gjelder også for resten av diskografien hennes. Sjekk det ut!

Hildegunn har også lang erfaring med større ensembler. Gjennom hele nittitallet spilte hun i Bohuslän Big Band og siden hun flyttet hjem igjen har hun ofte vært å se i rekkene til Trondheim Jazz Orchestra. Nå er turen kommet til Bergen Big Band.

Billetter legges snart ut. Og det blir kun forhåndssalg av billetter til denne konserten.

 

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.