Laster Arrangementer

Bergen Big Band – egne komposisjoner 2.0 UTSETTES

Arrangøren Bergen Jazzfoum melder at denne konserten må utsettes. Alle som har kjøpt billett får mer informasjon tilsendt på e-post fra Bergen Jazzforum.

Bergen Big Band presenterer nyskrevet musikk av storbandets egne musikere på USF Verftet 10. april 2021.

Konserten var opprinnelig satt opp fredag 26. februar men må flyttes pga. koronatiltakene i Bergen kommune. Ny dato blir lørdag 10. april.
Kjøpte billetter er gyldig på ny dato eller kan benyttes på en annen konsert i regi av Bergen Jazzforum. For mer informasjon, send arrangøren en e-post: kontakt@bergenjazzforum.no

I år fyller Bergen Big Band (BBB) 30 år og de vil fremføre hele ti prosjekter. Først ut er den andre utgaven av prosjektet «Egne Komposisjoner». Her inviterer vi musikere fra egne rekker til å skrive ny musikk. I den første utgaven av dette prosjektet fikk vi høre musikk av Magne Thormodsæter, Ivar Kolve og Michael Barnes. Nå er turen kommet til Elisabeth Lid Trøen, Kjetil Møster, Svein Giske og Dag Arnesen. Alle fire er faste medlemmer i BBB, hvor vi kjenner de som sterke ensemblemusikere og solister, men de har alle erfaring med å komponere og arrangere musikk.

Saksofoner: Elisabeth lid Trøen, Paul Fawcus, Kjetil Møster, Aksel Røed, Michael Barnes
Trompet: Svein Henrik Giske, Are Ovesen, Børge Styve, William Grøv Skramsett
Trombone: Sindre Dalhaug, Øyvind Hage, Pål Roseth, Håvard Brustad
Vibrafon: Ivar Kolve
Gitar: Thomas Dahl
Piano: Dag Arnesen
Bass: Magne Thormodsæter
Trommer: Frank Jakobsen