Laster Arrangementer

Bajazz – Miss Tatis Eyemba

Superduper Bajazz med Miss Tatis Eyemba

Dette blir en forrykende musikalsk opplevelse for hele familien.

Dørene åpnes til konsertsalen Røkeriet kl. 14:00
Konsertstart kl. 14:30

Familiedagen har åpent med ulike aktiviteter fra kl. 12:00.

Eyemba betyr bolig eller husly på umbundu, som er et av nasjonalspråkene i Angola. Miss Tati har latt sin portugisisk-angolske og bergenske bakgrunn fått fritt spillerom i denne konsertforestillingen som henter ut både de gode og vanskelige følelsene som ligger i det å bli sett på som annerledes. Her er sanger om humørsvingninger, snopedager, tøffe flamingoer og om hvor viktig det er å respektere hverandre og seg selv. Gjennom musikk, dans, knasende samples, fotristende rytmehopp og deilig vokal tar Miss Tati deg med inn i blokken sin, og geleider deg gjennom beboernes historier og dilemmaer.

Miss Tati’s Eyemba startet som et bestillingsverk for Bajazzfestivalen sitt 10-årsjubileum i 2020. I januar og februar 2021 ble forestillingen spilt på Den Nationale Scene og senere har festivaler som MiniØya, Oslo World, Nordlysfestivalen og Sildajazz hatt den på programmet.

(Det er et begrenset antall billetter for innehavere av «Aktivitetskortet», send mail til aktivitetskort@bergenjazzforum.no for mer info.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum. 

Barn under 2 år kommer gratis inn.