Laster Arrangementer

Bajazz med Silja Sol – AVLYST

NB: Pga nye restriksjoner og smittevern må konserten avlyses. Kjøpte billetter vil bli refundert. Alle billettkjøpere får direkte melding fra arrangør Bergen Jazzforum.

Bajazz med Silja Sol konsert på USF Verftet 8.11.2020

KONSERTEN ER AVLYST.

Dørene åpner kl. 14.00.
Konsertstart kl. 14.30
Kr 350/150/90
Billetter selges kun i forsalg her.

Smitteverntiltak gjelder.

MIKKE PUS FORELSKER SEG

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, «På Hjertet», har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen, Bergenfest og Slottsfjell. I 2017 ga hun ut sin tredje fullengder «Ni Liv» med singlene «Dyrene», «Ni Liv» og «Semmenemme» som var å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig i 2016 og 2017. Hvor hennes tidligere album «På Hjertet» og «Væremeh» har hatt én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er «Ni Liv» alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. For albumet vant Silja Sol også en velfortjent Spellemannpris i kategorien «Indie».

Silja Sol sin barneforestillingen om katten Mikke Pus er en spennende kombinasjon av musikk og historiefortelling. Forestillingen er fortsettelsen på “Mikke Pus’ Dagbok” som hadde premiere høsten 2017 og har siden den gang blitt fremført for barn på festivaler og skoler med stor suksess, inkludert på Bajazz.

Forestillingen er bygget rundt dagboken til Mikke Pus, som forelsker seg i villkatten Marie.  Hun er en lur pus og sammen drar de på spennende eventyr som skildres gjennom dagboken til Mikke. Med musikk og historiefortelling tar Silja Sol publikum med på en engasjerende og fengslende reise i denne nye utgaven av barneforestillingen “Mikke Pus’ Dagbok”.

Silja Sol nettside

Facebook event

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og å fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av