Laster Arrangementer

Bajazz: Du og jeg og vi 2-3-4

Dobbelkonsert med Bajazz på USF Verftet 29. august USF Verftet!

Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer! Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

Her blir vi kjent med Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissetrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang. I 2017 slapp de albumet Krokodille i Baksetet, og nå er de igjen aktuelle med sitt nye album, Balkongfest, som kom ut i starten av mai.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).
Du og jeg og vi 2-3-4 har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

«Universet deres er faktisk ikke helt ulikt Knutsen og Ludvigsens folkekjære oppskrift: Trioen kombinerer sjangerkonversjoner fra køntri, boogie og vals med underfundig, absurd humor med ensomme regnværsskyer som tisser i ørkenen og køntrikontrabasser på fiskekroken. […] de anerkjenner og spiller på de yngre publikummets premisser.»
Embret Rognerød, Periskop

«Det er veldig fint at stadig flere musikanter tar barn på alvor med musikken sin – Du og jeg og vi 2-3-4 er et nytt strålende eksempel på det.»
Tor Hammerø

Dørene åpner 30 min før konsertstart