Laster Arrangementer

Amanda Delara

En av landets mest spennende artister kommer til USF Verftet 1. november!

Amanda Delara blir omtalt som landets mest spennende artist av P3.no. For et og et halvt år siden slapp hun sin debutlåt, og siden det har hun gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, spilt på de noen av de største festivalene i landet, hatt sine første headliner-shows både i Oslo og i København og gitt ut sin debut-EP «Rebel». 11. mai fulgte hun opp med den meget solide EPen, «Running Deep».

«Låtene på EP´n har flere tråder som henger sammen. Et av de viktigste budskapene er å ikke basere sine handlinger på andre mennesker sine forventninger til deg. Du er din egen helt.» – Amanda Delara.

Amanda satte sine spor i 2017 med debut-EPen «Rebel» som trillet en femmer på terningen hos både Dagbladet og Gaffa, en kritikerrost remix av Karpe Diems «Gunerius» og viktige festivaler i inn- og utland. I vinter spilte hun på Red Bull 30 Days i Chicao blant artister som Migos, Khalid og Young Thug. Hun vant Gaffa-prisen for årets nykommer, en pris stemt frem av folket, og spilte sammen med Karpe Diem på Findingsfestivalen. I år står hun der selv med sitt eget show.

Hør på Spotify

Youtube