Laster Arrangementer

AGBA – Isungset & Jørgensen

Bergen Jazzforum presenterer konsert med Terje Isungset & Per Jørgensen 6.november på USF Verftet.

Veteranene Terje Isungset og Per Jørgensen er endelig tilbake på Bergen Jazzforum. Duoen angriper musikken med en leken tilnærming, enten det er vilt og bråkete eller meditativt og seremonielt, hele veien med en følelse av at hva som helst kan skje i neste øyeblikk.

Terje Isungset er blant våre mest kreative og innovative perkusjonister, og har de siste årene jobbet mye med is som materiale for musikkinstrument. Per Jørgensen konkurrerer om Nattjazzrekord i antall spillejobber, med en karriere som spenner fra gitarspill i Bergen Bluesband til trompet og vokal i trioen Jøkleba og i Magnetic North Orchestra. I tillegg til en rekke oppdrag som teatermusiker på Den Nationale Scene, blant annet med en sentral rolle i kritikerroste «Vår ære og vår makt».

Info covid-19: Vær trygg på konsert. 
USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:


– Billetter kan bare kjøpes på forhånd


– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.


– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.


– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.


– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.


– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.

– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.