Sommeren er ikke over: Mojo, No Stress og Full Effekt i Feriekolonien

Nå drar vi i gang bra ting for feriefolket som returnerer til byn. Se hva som skjer i Feriekolonien her.

Fredag og lørdag 9. og 10. august står i samtidsmusikkens tegn når BIT 20 Ensemble gir oss to duetter for perkusjon på fredag og Ny Musikk inviterer Bergen Impro-storband til konsert på lørdag 10. august. Gratis! Denne dagen kan du også være med på ølsmaking med Cask, og det er humlebrygg som skal under lupen i dag. Smakingen starter kl. 16.30 og det må kjøpes billett.

Lørdag 10. august er det også kunst-performance med «Det ugyldne snitt» kl 15.00.

Onsdag 14. august er det ny Yogatime med Bergen Yoga Band som spiller live til øvelsene. Kom og vær med, eller kom og bare hør på musikken. Gratis!

Fredag 16. august kommer No Stress med pop-up cocktailbar og Mojo Workout gir oss Roky Erickson Tribute med flere band. Gratis!
No Stress popper opp også på lørdag 17. august som blir en heftig dag på USF. Fagernes Yacht Klubb spiller inne i Røkeriet, mens Full Effekt // NMG-huset med DJ Girson spiller ute i kolonien.  Gratis ute.

Metalfestivalen Beyond The Gates skjer i dagene 22.-24. august på scenene inne på USF, men det skulle vel ikke forundre noen om det dukker opp litt minimetal på utescenen i kolonien også. Gratis ute.

Lørdag 31. august kommer Finn Tokvam tilbake med sitt «Tekst & musikk-show» . Denne gangen har han med seg trioen Ephemera, som gjorde rent bord på norske hitlister på 90-tallet, og som etter lang dvale har begynt å røre på seg igjen. Gratis!

Alle torsdagskveldene vil Bergen Salsaklubb invitere til utedans, og alle er inviterte!

Det kan fort dukke opp flere arrangementer. Følg med på www.usf.no eller følg oss på Facebook for å være oppdatert.