Ring julen inn med en av våre julekonserter🎄

Finn den gode julestemningen på en god julekonsert på USF Verftet, med alt Mads Bervens julelåteri, Bigbang, Det Nye Norske Storband + Storband 90 til julefest med Kakkmaddafakka.

Bilde av bandet Bervens julelåter
Bajazz presenterer Bervens julelåter på USF Verftet søndag 5. desember

Tradisjoner er fint å ha når det nærmer seg jul og Bervens Julelåteri er i ferd med å bli en skikkelig fin tradisjon. Mads Berven med seg en gjeng gode venner for høytid og moro, kaos og spilekyndig kappleik inn mot julestria. Juleklassikere i ny drakt og en ellevill blanding av jazz, pop, afrobeat og fest. Julestemning, allsang og en passe mengde galskap.

Søndag 5. desember kl. 13.00 og 14.30 

Bilde av bandet Bigbang
Bigbang spiller på USF Verftet 11. desember

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen.

Lørdag 11. desember kl. 20.00

Det Nye Norske Storband & Storband 90
Det Nye Norske Storband & Storband 90 på USF Verftet 13. desember

Det Nye Norske Storband gjør sitt andre stopp på juleturnéen sin i Bergen og trår til med en splittkonsert med lokalstorbandet Storband 90. På menyen står det julelåter i nytt og gammelt format, høye trompethyl og ett og annet humoristisk stikk.

Mandag 13. desember kl. 19.30

Bilde Kakkmaddafakka
Kakkmaddafakka inviterer til 2x julefest på USF Verftet 18. desember

Kakkmaddafakka sine årlige julefester i Røkeriet på USF er en live-høydare hvert år. Rock, allsang og gladsang og topp stemning garanteres levert fra ett av Norges ubestridte live-band. Fremdeles ledige billetter til ekstrakonserten!

Lørdag 18. desember kl. 18.30