Ny kinosal – endelig!

Cinemateket på USF er totalt oppgradert med nytt amfi, nytt gulv, nytt lerret, nye stoler og mere. Det var på tide etter at 30 år med daglig bruk hadde satt sitt preg på fasilitetene. Vi feirer med åpning den 27. august

og det blir gratis filmvisninger ut måneden. Kom og prøv byens nyeste, koseligste og beste kino – med alle de skikkelig gode filmene på lerretet, nye som gamle.

Disse filmene viser vi gratis:
CHINATOWN – en av de store amerikanske klassikerne fra 70-tallet med Jack Nicholson i en av sine beste roller.
Vises tirsdag 27. august kl. 20.00.

FARGO – Minnesota 1987: En drapssak blant tause skandinaviskættede raringer, eksentrisk miljø, store vinterlandskap og et usannsynlig krimplott.
Vises onsdag 28. august kl. 18.00.

PULP FICTION – 90-tallets store kultklassiker! Intrikat og voldelig suppe av sammenfall og vittige uhell. Filmmanus uten sidestykke og utallige uforglemmelige dialoger.
Vises onsdag kl. 20.15.

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH – En fascinerende, men ubehagelig refleksjon over hva som driver mennesker til ødeleggelse av kloden.
Vises torsdag 29. august kl. 18.00.

Dørene åpner ca 15. minutter før visningstidspunkt.

Videre utover i september kommer det masse bra film, bl.a. Easy Rider, Mirai (animé), Harlan County, Cinema Paradiso, Arkitektens mage og mange flere. Sjekk alt på Cinemateket i Bergens nettsider og på vår programoversikt. Billetter til film hos oss koster bare kr 90, og det er mulig å kjøpe god drikke med seg fra Kippers Bar & Kafé. NB: Vi har ikke snopeutsalg.

Film: Aller først mått det gamle amfiet rives.