Julestemning med julemusikk

Finn den gode julestemningen på en god julekonsert på USF Verftet, med alt fra vokalbrillians til rockefot med Apes&Babes, Kurt Elling, Mads Bervens julelåteri, Bigbang og Kakkmaddafakka.

Bilde av Apes & Babes
Apes & Babes med jubileumsjulekonsert på USF 24. november

Mange kjenner vokalgruppen Apes & Babes og vet at en konsert med disse smitter med både humør og sanglyst. Det går a capella for det meste, og til konserten i Bergen inviterer de med seg vokalprofil Bodil Lunde Rørtveit og vokalgruppen Winckel. Det skjer i Sardinen USF søndag 24. november kl. 18.00. Dørene åpner kl 17.30. Kjøp billetter her. 

 

Bilde av Kurt Elling
Kurt Elling sings christmas USF Verftet /Bergen Jazzforum 6. desember

Kurt Elling er ofte omtalt som en av verdens fremste jazzvokalister. Hans fyldige baryton spenner over fire oktaver og han har en forbløffende vokalteknikk. Repertoaret hans omfatter både originale komposisjoner og moderne tolkninger av klassiske standardlåter. Denne kvelden er det derimot den amerikanske julemusikken som står i fokus. Med seg har han et fremragende band med.bl.a. trompetisten Marquis Hill. Det skjer i Sardinen USF fredag 6. desember kl. 21.00. Dørene åpner kl. 20.00. Kjøp billetter her.

 

Illustrasjon Mads Bervens julelåteri
Mads Bervens julelåteri er kjempegøy for store og små.

Mads Bervens julelåteri er en tradisjonsrik konsert som er like egnet for voksne barn som små barn. Med smittende humør og genuin spilleglede gir Mads og bandet alle en gøyal konsert der alle får delta hvis de vil. Det blir juleklassikere i ny drakt, jazz, pop, ska, rock, fest og en ellevill blanding av julestemning, allsang og en passe mengde galskap. Det skjer i Sardinen USF søndag 8. desember kl. 12.30 og kl. 14.00. Dørene åpner en halv time før. Kjøp billetter her.

 

bilde av Bigbang
Bigbang rocker julen inn på USF Verftet 14. desember.

Bigbang rocker julen inn. Førjulsturnéen er en tradisjon som denne Oslotrioen har holdt fast på lenge og som har blitt et kjent og kjært innslag i kalenderen for mange når året nærmer seg slutten. For mange mange bergensere blir det ikke jul uten Bigbangs energiske gitarrock fra scenen i Røkeriet USF. Lørdag 14. desember kl. 20. Dørene åpner kl. 19.00. Kjøp billetter her.

 

Kakkmaddafakka julekonsert 2019 USF Verftet
Kakkmaddafakka julekonsert 2019 / 21. desember USF Verftet

Gutta i Kakkmaddafakka er sjeldent spillekåte og gir alt for fansen på en konsert full av glede, kjærlighet, allsang, dans og annen gøy halloi. De lager julefest fordi de ikke klarer å ha lang juleferie uten å spille først. Så altså, ta på deg noe gøyt og kom til Kakkmaddafakkas store julefestkonsert. Det skjer i Røkeriet USF lørdag 21. desember kl. 21. Dørene åpner kl. 20.00. Kjøp billetter her.

Gå ikke glipp av det som skjer: Abonner på nyhetsbrevet vårt.