Er du en ung ambisiøs amatørfotograf som vil trene på å fotografere scener og arrangementer?

Kulturlivet trenger å dokumenteres. Mange kan knipse, men bare noen få kan fotografere – og vi leter etter deg som har blikk og talent for det som kan bli virkelig gode bilder.

De siste årene har vi hatt avtaler med flere som har utviklet seg til å bli dyktige scene-og allroundfotografer. Sjekk for eksempel Agnieszka som seinere fikk jobb som pressefotograf og som driver egen virksomhet nå.
Eller Roj som driver eget selskap og både fotograferer og lager musikkvideo.

Nå leter vi etter en ny person som vil være med og fotografere kulturaktivitet som frivillig på USF Verftet, både konserter og annet som dans, kunstutstillinger og folkeliv. Her kan du få sjansen til å prøve deg under vanskelige lysforhold, med folk i bevegelse, og med både høy konsertlyd og musestille teaterforstillinger. Du må ha egnet  fotoutstyr og kunne jobbe effektivt med sortering og redigering av bilder. Du bestemmer selv og får tilgang til de aller fleste arrangementer som du vil være med på, enten du vil ha kameraet med eller ikke – og innimellom spør vi om du kan fotografere et spesielt arrangement for oss.

Dette er frivillig arbeid. Vi lager avtale og har ryddige forhold. Ta kontakt på epost@usf.no der du skriver litt om deg selv og legger ved noen arbeidsprøver.

Illustrasjonsfoto: Roj Ferman

(Denne teksten er redigert, da opprinnelig tekst var upresist formulert).