Covid-19 og arrangementer på USF Verftet

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert og arrangement 💚

Feriekolonien på USF Verftet blir Bergens konsertscene nr. 1 i sommer!

Etter å ha vært lukket for arrangementer siden mars åpner vi nå for arrangementer utendørs i Feriekolonien USF. Vi rigger også vårt største lokale, Røkeriet, slik at det kan fungere bra som innendørs scene for maksimalt 200 i publikum. Hvis det er dårlig vær vil konserter utendørs bli flyttet inn.

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren.

Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Noen arrangementer er gratis, men alle må hente ut en gratisbillett fra Tickemaster.no.
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter ca. en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

For arrangementer til høsten planlegger vi med en øvre grense på 200. Den står til myndighetene kommer med ny beskjed. Røkeriet på USF Verftet er ett av de få lokalene i Bergen der 200-grensen kan ivaretas, med god nok plass.
Ønsker du å leie lokaler til event eller konsert/kulturarrangement: ta kontakt med booking@usf.no.

Se alt som skjer i Feriekolonien: sommerens konsertscene i Bergen!