Måned: september 2022

2022

September

Knallstart for byens nye store kulturarena på Verftet!

Torsdag 15.09.2022

Mer enn ti artister spilte på storscenen i Hallen USF da TV2 feiret sitt 30-årsjubileum. 950 gjester storkoste seg i særpregede omgivelser, med topp mat fra HOT Mat og superb produksjon fra Kulturoperatørene. Det var en perfekt testkjøring for aktivitet i den store hallen.

Som mange sikkert vet har vi jobbet lenge med å sikre de store hallene på nabotomten vår til kulturbruk. Nå føler vi oss trygge, for kommunen har anskaffet tomten og byggene, og vi er samstemte i ønsket om å etablere en fleksibel og miljøvennlig kulturarena.

Det var litt av en innsats for å forvandle hallene til arrangement. Tusen takk til kommunen som sikret og ryddet i ekspressfart, Kulturoperatørene som sørget for at hele produksjonen hang sammen fra start til slutt, til HOT mat som sto for snaddermaten, og til alle som bidro med stort og smått. Nå er vi rike på erfaringer og har et veldig godt grunnlag for å planlegge fremover. Våren 2023 kan du forvente gode nyheter om konserter og ulike arrangementer i Hallen USF!

Bakgården USF-Verftet-TV2fest-2022-foto©Thor Brødreskift
Bakgården USF-Verftet-TV2fest-2022-foto©Thor Brødreskift

Lukas Graham konsert utsettes

Mandag 05.09.2022

Arrangøren Bergen Live må utsette konserten med Lukas Graham fra 7. oktober 2022 til 10. februar 2023. De har sendt denne informasjonen til publikum og alle som har kjøpt billetter:
Kjære publikum! Konserten med Lukas Graham må dessverre utsettes av årsaker utenfor vår kontroll. Vi er lei oss for at vi må utsette konserten, men vi gleder oss desto mer til å kunne oppleve Lukas Graham på USF Verftet 10. februar 2023.

Kjøpte billetter gjelder for ny dato og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster App etter at refusjonsfristen er gått ut. Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om refusjon via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er 7. desember (60 dager etter opprinnelig konsertdato).

Takk for forståelsen. Vi håper å se dere på konsert i februar.

Alle spørsmål om utsettelsen må rettes til arrangøren Bergen Live: post@bergenlive.no