Måned: mars 2020

2020

Mars

Covid-19: Informasjon om arrangementer og servering.

Lørdag 07.03.2020

Oppdatering 6. mai:

Regjeringen lemper noe på de strenge begrensningene for arrangementer. Serveringen i Kafé Kippers er åpen, med noe redusert åpningstid. Det vil åpnes for kulturarrangementer med begrenset publikum. Cinemateket i Bergen forbereder kinosalen for filmvisninger igjen fra 19. mai. Vi håper å kunne tilby konserter for et litt større publikumsantall fra scenen i Feriekolonien på USF-plassen fra sommeren av, gitt at nye retningslinjer fra regjeringen tillater det.

Mange konserter og arrangementer denne våren har blitt berørt. Noen blir utsatt og får ny dato, noen blir avlyst. De som har kjøpt billetter har fått/kommer til å få informasjon om dette direkte fra arrangøren dersom de har lagt igjen telefonnummer/epostadresse hos billettutstederen ved kjøp, vanligvis Ticketmaster.no eller Ticketco.no.

Spørsmål om billetter kan rettes til arrangøren av konserten/arrangementet. Se den enkelte programoppføring på www.usf.no der arrangørens navn er opplyst.

 

 

 

 

 


Russ KickOff 6. mars avlyst

Fredag 06.03.2020

Viktig melding angående russearrangement KickOff på USF Verftet 6. mars 2020:

Bergen kommune har med hjemmel i smittevernloven besluttet at dette arrangementet skal avlyses. Avgjørelsen ble tatt sent i ettermiddag.

Vi vet ikke mer enn dette på det nåværende tidspunkt, de som har kjøpt billetter vil få nærmere informasjon.