Måned: august 2019

2019

August

Ny kinosal – endelig!

Mandag 19.08.2019

Cinemateket på USF er totalt oppgradert med nytt amfi, nytt gulv, nytt lerret, nye stoler og mere. Det var på tide etter at 30 år med daglig bruk hadde satt sitt preg på fasilitetene. Vi feirer med åpning den 27. august

og det blir gratis filmvisninger ut måneden. Kom og prøv byens nyeste, koseligste og beste kino – med alle de skikkelig gode filmene på lerretet, nye som gamle.

Disse filmene viser vi gratis:
CHINATOWN – en av de store amerikanske klassikerne fra 70-tallet med Jack Nicholson i en av sine beste roller.
Vises tirsdag 27. august kl. 20.00.

FARGO – Minnesota 1987: En drapssak blant tause skandinaviskættede raringer, eksentrisk miljø, store vinterlandskap og et usannsynlig krimplott.
Vises onsdag 28. august kl. 18.00.

PULP FICTION – 90-tallets store kultklassiker! Intrikat og voldelig suppe av sammenfall og vittige uhell. Filmmanus uten sidestykke og utallige uforglemmelige dialoger.
Vises onsdag kl. 20.15.

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH – En fascinerende, men ubehagelig refleksjon over hva som driver mennesker til ødeleggelse av kloden.
Vises torsdag 29. august kl. 18.00.

Dørene åpner ca 15. minutter før visningstidspunkt.

Videre utover i september kommer det masse bra film, bl.a. Easy Rider, Mirai (animé), Harlan County, Cinema Paradiso, Arkitektens mage og mange flere. Sjekk alt på Cinemateket i Bergens nettsider og på vår programoversikt. Billetter til film hos oss koster bare kr 90, og det er mulig å kjøpe god drikke med seg fra Kippers Bar & Kafé. NB: Vi har ikke snopeutsalg.

Film: Aller først mått det gamle amfiet rives.

Sommeren er ikke over: Mojo, No Stress og Full Effekt i Feriekolonien

Tirsdag 13.08.2019

Nå drar vi i gang bra ting for feriefolket som returnerer til byn. Se hva som skjer i Feriekolonien her.

Fredag og lørdag 9. og 10. august står i samtidsmusikkens tegn når BIT 20 Ensemble gir oss to duetter for perkusjon på fredag og Ny Musikk inviterer Bergen Impro-storband til konsert på lørdag 10. august. Gratis! Denne dagen kan du også være med på ølsmaking med Cask, og det er humlebrygg som skal under lupen i dag. Smakingen starter kl. 16.30 og det må kjøpes billett.

Lørdag 10. august er det også kunst-performance med «Det ugyldne snitt» kl 15.00.

Onsdag 14. august er det ny Yogatime med Bergen Yoga Band som spiller live til øvelsene. Kom og vær med, eller kom og bare hør på musikken. Gratis!

Fredag 16. august kommer No Stress med pop-up cocktailbar og Mojo Workout gir oss Roky Erickson Tribute med flere band. Gratis!
No Stress popper opp også på lørdag 17. august som blir en heftig dag på USF. Fagernes Yacht Klubb spiller inne i Røkeriet, mens Full Effekt // NMG-huset med DJ Girson spiller ute i kolonien.  Gratis ute.

Metalfestivalen Beyond The Gates skjer i dagene 22.-24. august på scenene inne på USF, men det skulle vel ikke forundre noen om det dukker opp litt minimetal på utescenen i kolonien også. Gratis ute.

Lørdag 31. august kommer Finn Tokvam tilbake med sitt «Tekst & musikk-show» . Denne gangen har han med seg trioen Ephemera, som gjorde rent bord på norske hitlister på 90-tallet, og som etter lang dvale har begynt å røre på seg igjen. Gratis!

Alle torsdagskveldene vil Bergen Salsaklubb invitere til utedans, og alle er inviterte!

Det kan fort dukke opp flere arrangementer. Følg med på www.usf.no eller følg oss på Facebook for å være oppdatert.