Måned: februar 2018

2018

Februar

Gratis pre-prod på USF

Tirsdag 20.02.2018

Bli god! Eksportprisen, Alan Walker og stipendet «Det var her det hele begynte» gir deg sjansen til å finslipe det sceniske uttrykket.

Skal du spille på Bylarm, SXSW, Bergenfest, Øya, Nattjazz eller andre festivaler? Ut på turné? Nå kan du få gratis preprod på scenen i Røkeriet USF!
Da Alan Walker ble tildelt Eksportprisen valgte han å gi stipendet på kr 100 000 med tittelen «Det var her det hele begynte» til USF. Vi vil bruke deler av summen til å støtte artister og band som skal ut på allverdens scener med å perfeksjonere live-uttrykket sitt.

Å spille i øvingslokalet eller studio er én ting – å spille på en stor scene er noe helt annet. Bruk denne sjansen til å finslipe det sceniske uttrykket, finne riktig sound, få låter og sett til å sitte perfekt, og bli trygg på den store scenen sånn at dere kan gi publikum det beste av dere.

Du får dette:
– Bruke scenen og lys- lydutstyr i Røkeriet USF en hel dag.

Krav til søkerne:
– Artist/band med minimum to medlemmer på scenen
– Dere har egen profesjonell lydtekniker og/eller lystekniker
– Dere har et mål om å satse på nasjonal/internasjonal aktivitet og lansering

Skriv til sindre@usf.no. Ingen søknadsfrist, først til mølla.

Ny kulturinkubator starter opp på USF

Lørdag 17.02.2018

Kulturbransjen i Bergen fortsetter å utvikle seg: Snart kan åtte deltakere få plass i en ny inkubator for musikk- og filmprodusenter, i samlokalisering med profesjonelle kolleger i USF-huset.