Scenekunst

METEOR: József Trefeli & Gábor Varga - Jinx

JINX 103 er et underholdningsmessig høydepunkt med lav terskel, en improvisert danseforestilling som søker sammenfall i bevegelsene.

József Trefeli og Gábor Varga blander tradisjonelle rytmer og ritualer med samtidsdans i en gripende danseforestilling som har spritet opp offentlige rom over hele verden både ute og inne.

De deler et rikt vokabular av kroppsperkusjon og folkedans hvor selv de mest basale rytmene er meget komplekse, og med klapping og slag, høye spark og hopp, og et lynraskt fotarbeid det slår gnister av, skaper de en godsteming som suger publikum til seg.

Når to mennesker tilfeldigvis kommer til å si det samme samtidig, finnes det på mange språk et ord man må skynde seg å si for å holde onde ånder vekke. På engelsk «jinx», mens ungarerne sier «103».

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.