Konsert

Julie Bergan OBS Ny konsertdato

Opprinnelig dato 6. oktober går ut og ny dato for konsert er 22. mars.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Ønskes billetten refundert: ta kontakt på post@mountevent.no

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å engasjere med sine catchy hooks, har gjort at 22-åringen har rukket å oppnå opp mot 90 millioner streams på låtene sine.

Med suverene opptredener på TV-skjermen har hun sjarmert hele Norden på program som Senkveld, danske X Factor og sammen med Tinie Tempah på Idol.
2016 var travel for Bergan - hun varmet nemlig også opp for verdensstjernen Justin Bieber da han gjestet Norge i september. Jobben gjorde hun så bra, at Team Bieber like gjerne inviterte henne med til Biebers Spania-konserter også. Ikke nok med dét – i tillegg la hun ut hennes helt egne Arigato-turné, der hun med bandet sitt har reist rundt om i Norge (og Sverige) og servert sitt forrykende liveshow gang på gang.
I året som har gått har Julie Bergan lagt grunnlaget for det som kommer til å komme i 2017, og lista har hun lagt høyt med sin nyutgitte låt «Blackout», som fra dag én har lagt seg i toppskiktet hos Spotify, og som med dét allerede kan karakteriseres som en ny Julie Bergan-hit.

Aldersgrense: 18 år (ta kontakt for vergeordning på post@mountevent.no)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.