Konsert

G-FEST 2017

Tilbake til røttene, med et beinhardt NMG/G-huset-løp! Fjorden Baby! + A-laget + mange flere

NMG-huset melder:
"Halloen, folkens!
G-festen er tilbake igjen, og det sies jo at alle gode ting er tre! Forrige gang slo vi oss sammen med Vibbefanger, og sammen hentet vi inn de råeste folkene fra hele Skandinavia, for å vise hvor den norske raphovedstaden ligger!
Denne gangen tar vi det tilbake til røttene, og kjører et beinhardt NMG/G-huset-løp!
De to første artistene kan vi slippe med en gang:

- Fjorden Baby!
- A-laget

BOOM!

Vi gidder ærlig talt ikke å skrive så mye om hverken Fjorden eller Laget, for du vet jo ka faen det går i. Begge gjengene slipper ny musikk, og er du heldig får du høre premierer på nye låter mellom alle klassikerne du elsker fra før av.

Flere artister slippes etter hvert.

NB! Dette er viktig: BEGGE de to foregående festene har blitt utsolgt GOD tid i forveien. Ikke vær en løk, løp å kjøp, for du får ikke listeplass."

Id: 18 år

Facebookevent her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.