Scenekunst

Oktoberdans: Frédérick Gravel - This duet that we've already done

Frédérick Gravel er dansescenens nye Mr. Cool. Det sies at han snur de koreografiske strukturene på hodet, med tydelige innslag av rock og performancekunst. Denne pardansen er både banal, laidback og stilig

Selvfølgeligheten i hva de gjør og den naturlige tilstedeværelsen er nærmest forstyrrende. Den insisterer på en måte å være på som etterhvert blir meget poetisk, – et levende stykke dans i all sin menneskelighet og sårbarhet.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.