Seminar

Edutopia seminar

2-dagers seminar om innovativ nordisk scenekunstutdanning

BIT Teatergarasjen: Vi ønsker å invitere representanter for utvalgte utdanningsinstitusjoner til å drøfte en rekke visjoner for nordisk scenekunstutdanning. En tendens som utmerker seg hos de mest progressive utdanningsinstitusjonene av i dag er fusjon av teori og praksis, en helhetstenkning som jakter på større sammenhenger.

Les mer om seminaret og påmelding på denne lenken.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.