Konsert

Tiësto

NB: UTSOLGT. Dørene åpner kl. 20. Tiësto på scenen kl. 21.

Tiësto har alltid næret en kjærlighet for Nord-Europa, og har denne gangen funnet plass til flere norske byer i sin hektiske timeplan. Konsertene i Bodø, Tromsø og Trondheim er allerede utsolgt og nå legges Bergen til de heldige som vil få eksklusive klubbesøk av den verdenskjente DJ'en, som har døpt den unike turnéen "Under The Northern Lights Tour".

Onsdag 6. januar kommer han til Bergen og USF Verftet  og kickstarter 2016!

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som "The greatest DJ of all time" av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival.

Support: Stisema kl. 20.00


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.