Kunst

Utstilling: Entrée presenterer Øystein Klakegg.

Entrée er gjestekurator på Visningsrommet USF i august- september og vil presentere en ny serie arbeider av den bergensbaserte fotografen Øystein Klakegg. Åpning ved Frode Grytten.

Utstillingen vises fra 14. august til 12. september.

Åpningstider
Tirsdager kl. 12.00 - 18.00
Onsdager kl. 12.00 - 18.00
Torsdager kl. 12.00 - 20.00
Fredager kl. 12.00 - 18.00
Lørdager kl. 12.00 - 18.00
Søndager kl. 12.00 - 18.00
Gratis adgang.

Entrée er gjestekurator på Visningsrommet USF i august- september og vil presentere en ny serie arbeider av den bergensbaserte fotografen, Øystein Klakegg. Hans fotografier skildrer med et skråblikk de fascinerende absurde, men likevel kjente omgivelsene våre på Vestlandet; fra fargerike folkemengder på søndagstur i storslått natur til nærmest kamuflerte mennesker i monotone bymiljø.

Les artikkel og intervju i BA.

Frode Grytten åpner utstillingen fredag 14. august kl. 18:00, velkommen!
 
English
Entrée is guest curator at Visningsrommet USF in August- September and will present a new body of work by photographer Øystein Klakegg (b.1955, Norway).
His photographs depict an oblique glance at fascinating absurd, yet familiar surroundings in Western Norway; such as groups of people on their leisurely Sunday strolls in breathtaking scenery or camouflaged in monotonous urban environments.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.