Konsert

BERGEN BIG BAND - MATINÉKONSERT: Kuria Suite

Årets første matinékonsert er viet Knut Kristiansens verk Kuria Suite

Sardinen USF
Søndag 25. januar
Dørene åpner kl. 14.30
Konsertstart kl. 15.00
Kr 150 / 120 / 50
Billettsalg på Ticketco.no

Verket ble urfremført på Vossajazz i 2012 og foreligger nå nyinnspilt på plate. På konserten deltar både komponist, arrangør og pianist Knut Kristiansen og perkusjonist Lars Storck sammen med storbandet.

KK har arbeidet med afrikansk og cubansk musikk siden 70-talet. Kuria-folket er fastboende bønder som på grensen mellom Kenya og Tanzania. KK studerte musikken deres da han var i Kenya i 1990. Suiten er en ”tribute” til en fantastisk lokal afrikansk musikk-kultur av en type det finnes færre og færre igjen av i dag. Her blir det storbandbonanza med afrikanske under-og overtoner.
 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.