KIPPERS USF BAR OG KAFÉ

Kippers bar og kafé er åpen hver dag og er møtestedet for gjester, artister og husets mange kunstnere og kulturarbeidere. Mange sier at utsikten over fjorden, skipstrafikken, måkesvev og solnedgang er Bergens beste.

Kippers er et flott sted å møtes før og etter konserten, filmen eller danseforestillingen, eller mens du venter på venner og familie som er på kurs i USF-huset. Er dere mange, går det an å reservere bord.
På menyen finnes både småretter og større middagsretter, samt mange typer kaffe med bønner fra lokalt kaffebrenneri, te, øl og vin.

Åpningstider:
Mandag - torsdag kl. 11.00 - 23.00
Fredag kl. 11.00 - 24.00
Lørdag kl. 12.00 - 24.00
Søndag kl. 12.00 - 23.00.

----------------------------------

For bordbestillinger ring 55 30 40 80 eller skriv til kippers@grandterminus.no.

For forespørsler om selskapslokaler og annen servering; ring 55 30 40 80 eller skriv til usfterminus@ght.no.

Frokost- og lunjskafe åpen alle dager fra kl. 11.00/12.00 til sen kveld.

Stort utvalg i kaffe, god vin og mange ølsorter.

Kaien på USF er et populært sted i sommerhalvåret. Her kan en nyte hele solnedgangen over byfjorden utover mot midnatt. Det er plass til flere hundre gjester på uterestauranten, og på varme soldager kan det være greit å reservere bord på forhånd dersom en vil spise middag. Matserveringen skjer fra Kafé Kippers.

På USF er det fleksible lokaler som egner seg for mange typer selskaper og privatarrangementer. Ta kontakt for mer informasjon. Se bilder og info her.

All serveringen på kulturhuset USF Verftet drives av Terminus Gastronomi som er en del av Augustin og Grand Terminus-gruppen. De driver i dag de to hotellene Augustin og Terminus, samt Kalfaret Bryggehus og catering i Grieghallen.